Λεμεσός: 99416536
Λάρνακα: 99530664
Πάφος: 99616203

Για ακόμα μια φορά, η πλειοψηφία της Βουλής ψήφισε αναστολή του νόμου για τις εκποιήσεις, ώστε να δοθεί χρόνος για να διαμορφωθεί το πλαίσιο της αφερεγγυότητας που υποτίθεται θα δίνει προστασία για την πρώτη κατοικία και επαγγελματική στέγη.

Η αναστολή όμως που δώθηκε έδωσε τον χρόνο στις τράπεζες να ξεκινήσουν τις διαδικασίες εκποίησης, που όπως προνοεί ο νέος νόμος είναι οι επιστολές που αποστέλλονται για εξώφληση των καθυστερημένων ποσών. Πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν πάρει και την δεύτερη επιστολή, η Τρίτη θα ορίζει τόν τόπο και χρόνο του πληστειριασμού.

Ταυτόχρονα εταιρείες με ξένα συμφέροντα ΄εχουν δημιουργήσει γραφεία στην Κύπρο με σκοπό την αγορά πακέτων δανείων. Τα πακέτα που θα πωλούνται όμως δέν περιλαμβάνουν μόνο τα μή εξυπηρετούμενα δάνεια αλλά και εξυπηρετούμενα.

Τα 4 νομοσχέδια που κατατέθηκαν για συζήτηση στην βουλή τους μόνους που εξυπηρετούν είναι τις τράπεζες . Τό πέμπτο νομοσχέδιο που αφορά τα φυσικά πρόσωπα δηλαδή τον απλό κόσμο ακόμα δέν έχει κατατεθεί στην βουλή προς συζήτηση.

Καλούμε όλους τους βουλευτές να εκτελέσουν το εντεταλμένο καθήκον τους να προστατέψουν την πρώτη κατοικία και επαγγελματική στέγη. Τούς καλούμε με την συζήτηση του πέμπτου νομοσχεδίου να προστατέψουν εμάς τους απλούς ανθρώπους από τα νύχια των αρπακτικών, που περιμένουν για να ξεσπιτώσουν ομαδικά τον κόσμο.

Καμμιά ανάπτυξη της οικονομίας δεν μπορεί να βασιστεί στο ξεσπίτωμα αθώων ανθρώπων, ανθρώπων που δέν έφεραν την κρίση αλλά υποφέρουν απο την κρίση.

Καλούμε όλο τον κόσμο σε αντίσταση σε δυναμικό αγώνα, μόνο με δυναμική διεκδίκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας μπορούμε να κερδίσουμε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ