Λεμεσός: 99416536
Λάρνακα: 99530664
Πάφος: 99616203

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΡΡΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ – ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ !!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσες και οσους εδρασαν ως ασπιδα προστασιας, εξω απο την κατοικια tτης μονογονεικης οικογενειας  στον αγιο τυχωνα. ευχαριστουμε επισης και τα μεσα που εδωσαν την αναλογη δημσοτητα με την παρουσια τους στην διαμαρτυριαν. Αποτελεσμα, το διαταγμα απεσυρθη. Ο αγωνας και η αποφασιστικοτητα ειχαν αποτελεσμα. Σημερα κερδηθηκε μια μαχη. Επονται απειρες.το κινημα θα ειναι παρον …μονιμως.

Δηλωση του Χριστου Πουτζιουρη για την υποθεση της εξωσεως στο Αγιο Τυχωνα !!

Μετά από έρευνα του φακέλου του Δικαστηρίου που αφορούσε την ιδιοκτήτρια της κατοικίας που θα γινόταν η ανάκτηση κατοχή της στην Λεμεσό και μετά από επιστολές προς Πρωτοκολλητή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και άλλους εμπλεκομενους καταφέραμε να ακυρωθεί το ένταλμα ανάκτησης κατοχής από την Τράπεζα. Όπως φαίνεται και η τράπεζα ήταν παραπληρορημένη αναφορικά με ορισμένα γεγονότα και για αυτό προχώρησε με αυτό το δικαστικό διάβημα. Ευτυχώς έχει πρυτανευσει η λογική.

Η οικογένεια απόψε θα έχει στέγη πάνω από την κεφαλή της και πιστεύω ότι και η τράπεζα θα λάβει αυτό που της οφείλεται εφόσον υπάρχουν οι τρόποι και τα περιουσιακά στοιχεία για να ικανοποιηθουν οποιεσδήποτε νόνιμες απαιτήσεις της.

Χριστος Πουτζιουρης

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΞΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΥΧΩΝΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Λεμεσος 16,02,17

Θεωρούμε ατυχή την δήλωση της τράπεζας Κυπρού σχετικά με την υπόθεση επειδή :

  • Η κατοικία είναι η πρώτη και η μόνη κατοικία της οικογενείας καί σε καμία περίπτωση δεν είναι εξοχική. Εχεί εμβαδόν 148 τμ καί είναι κτισμένη σε 407 τμ οικόπεδο.
  • Η περιοδική απούσια των ενοίκων οφείλεται στο γεγονός οτι η θυγατέρα σπουδάζει στο εξωτερικό και η μητέρα μένει κατά διαστήματα μαζί της.
  • Ο σύζυγος πέθανε το 2009 καί η Οικογένεια έχει ένα μόνο γονιό .
  • Δεν σχολιάζουμε την αναφορά στην πισίνα !!

Επείδη σύντομα θα γίνει συνάντηση του Δικηγόρου  που εκπροσωπεί τώρα την οικογένεια με την τράπεζα δεν θα επεκταθούμε περισότερο και δεν θα επανέλθουμε.

Πιστεύουμε οτί η Τράπεζα έχει παραπληροφορηθεί !!

ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Διαβάστε επίσης:

http://www.sigmalive.com/news/local/405284/ksespitonoun-monogoneiki-oikogeneia-mazikes-kinitopoiiseis

http://dialogos.com.cy/haravgi/as-enosoume-tis-fones-mas-kata-ton-ekpiiseon/