Λεμεσός: 99416536
Λάρνακα: 99530664
Πάφος: 99616203

ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ;

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ: ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΚΡΙΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΦΑΝΤΑΖΑΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΣΑΝ ΛΕΛΑΠΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΜΟΧΘΟ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.

ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ! ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΥΨΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ!