Λεμεσός: 99416536
Λάρνακα: 99530664
Πάφος: 99616203

Τό ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών περνά μέσα απο τους νόμους της πακετοποίησης και πώληση δανείων.

Στην βουλή τα μνημονιακά κόμματα ολοκληρώνουν το έγκλημα. Οι τράπεζες θα αναθέσουν στα σκοτεινά ταμεία και στους κάθε είδος επενδυτές ξένους και ντόπιους την εκποίηση χιλιάδων περιουσιών.

Σε καμμιά άλλη χώρα σε συνθήκες κρίσης , απώλεια εργασίας, μείωση μισθών, απώλεια εισοσδημάτων δέν έγινε κάτι τέτοιο με δίχως τραγικές συνέπειες.

Στην Ισπανία οδήγησε σε χιλιάδες ξεσπιτωμούς.

Καλούμε τον κόσμο για ακόμα μια φορά να ενημερωθεί , να οργανωθεί για να μην αφήσουμε τα καταστροφικά νομοσχέδια πακετοποίησης και πώλησης δανείων να ψηφιστούν.

Η σύνδεση  της πακετοποιήσης των δανείων με ομόλογα αυξάνει κατακόρυφα τον  κίνδυνο εκποιήσεων των υποθηκευμένων περιουσίων όπως συνηγορούν  και  τα γεγονότα της πρόσφατης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Το λεγόμενο πλαίσιο αφερεγγυότητας ΔΕΝ προστατεύει τον κόσμο . Η πρόταση μας για την δημιουργία φορέα ανάληψης των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι η διέξοδος για την μη πακετοποίηση και πώληση των δανείων.
Η ευθύνη βαραίνει όλους μας να αντρέψουμε την πορεία της τελειωτικής καταστροφής.

Με την συνήθη απειλή ή τα ψηφίζετε ή δέν θα πάρουμε την επόμενη δόση πιέζουν για την ψήφηση των νομοσχέδιων. Αν ψηφιστούν απο την βουλή ο δρόμος πρός τους κερδοσκόπους θα είναι ορθάνοικτος, τελικό αποτέλεσμα οι μαζικές εκποιήσεις, θα οδηγηθούμε σε συνθήκες χειρότερες απο το 1974.

ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ